Vw Golf GTI 2017

Mult asteptatul Vw Golf GTI ce urmeaza a fi lansat anul viitor aduce multe schimbari si imbunatatiri. Daca v-am atras deja atentia, nu ezitati sa cititi in continuare pentru a afla data lansarii si schimbarile importante de care va puteti bucura la noul model. Siguranta si confortul sunt cele mai importante aspecte de care inginerii au tinut cont atunci cand au proiectat noul Vw Golf GTI. Cel mai popular autoturism fabricat de cei de la Volkswagen se va bucura de noi motorizari precum si de un consum mai redus de carburant.

A opta generatie de Vw Golf va fi disponibil in reprezentante auto la sfarsitul anul 2017 sau chiar inceputul anului 2018. Voi exista doua varianta de Vw Golf GTI: varianta standard si o varianta cu un ampatament extins. Insa, de a doua varianta se vor putea bucura doar cei din Statele Unite ale Americii sau China.

Exteriorul

Nivelul de confort de care se bucura noul Vw Golf GTI se datoreaza platformei MQB care a mai fost folosita cu succes si la alte modele Vw. Aceasta platforma face ca noul model de Vw Golf GTI sa aibe o garda la sol mai joasa si sa fie mai lat decat modelele precedente. Cu toate acestea noul model va fi cu 50 de kilograme mai usor. In ceea ce tine de tehnologie, Vw Golf GTI 2017 se va bucura de un nou sistem infotainment, camera la marsarier si sistem de alertare la detectarea pietonilor.

Motorizari

La noul model de Vw Golf GTI vor exista diverse optiuni in ceea ce priveste motorizarea atat pe motorina cat si diesel, fara sa mai aducem in discutie si modelele hibride. Dintre motoarele pe benzina amintim un motor de 1.8 litri in patru cilindri iar la cele diesel un motor de 2 litri similar cu cel folosit la Vw Passat. La aceste motoare puteti alege o transmisie automata in sapte viteze sau alte tipuri disponibile.

Un nou tip de transmisie automata cu dublu ambreiaj si zece viteze va fi disponibila la modelele GTI R si GTD. Bineinteles ca este important sa stiti ca puteti alege si o varianta cu transmisie integrala. Varianta GTE in schimb va fi echipata cu un motor diesel de 115 cai putere sau un motor pe benzina de 279 cai putere.